Λόγω κορονοϊού οι εργασίες για την νέα μας ιστοσελίδα πήγαν λίγο πίσω. Σε λίγο καιρό θα είμαστε έτοιμοι και ανανεωμένοι. Έχουν αλλάξει οι τιμές σε αρκετά προϊόντα μας, οι οποίες δεν γίνεται αυτή τη στιγμή να ενημερωθούν στην τρέχουσα ιστοσελίδα. Παρακαλούμε για οποιοδήποτε κωδικό σας ενδιαφέρει καλέστε μας στο 2103248530 ή στο τηλέφωνο του υποκαταστήματος 2103316518. Διαφορετικά μπορείτε να μας στείλετε email στο sales@silverunion.gr
el-GRen-GB
X
ΚΑΛΑΘΙ (0)ΚΑΛΑΘΙ (0)

Συνήθως φοράμε κοσμήματα τα οποία "κουβαλούν" μία ιστορία πάνω τους! Μικρή ή μεγάλη! Είτε λοιπόν φοράμε ένα κόσμημα που έχει συναισθηματική αξία, είτε επειδή απλά μας αρέσει, μέσα στο χρόνο επέρχεται μία φυσική φθορά. Σε εμάς λοιπόν μπορείτε να φέρετε τα κοσμήματά σας και να σας τα ανανεώσουμε ή να σας αλλάξουμε και το χρώμα τους στην περίπτωση που θέλετε μία μεγαλύτερη αλλαγή!

Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε τα κοσμήματα σας στις περιπτώσεις που θέλετε να:

  • Αλλάξετε το μέγεθος (δαχτυλίδι, κολιέ, βραχιόλι)
  • Επισκευάσετε τυχόν φθορές ή χτυπήματα
  • Αλλάξετε το χρώμα από ασημί και να διαλέξετε μεταξύ των υπόλοιπων επιλογών που σας δίνουμε: Επίχρυσο, ροζ-χρυσό ή μαύρο ρόδιο

Οι τιμές ξεκινούν από 3 € και πάντα εξαρτώνται από την φθορά, το μέγεθος και την επιφάνεια του κοσμήματος.

Επισκεφθείτε μας στα γραφεία μας μαζί με το κόσμημά σας και αφήστε το στα χέρια των ειδικών μας για να σας το κάνουν καινούριο!!!

Το κόστος της μεταφοράς ανέρχεται στην τιμή των 10€ και περιλαμβάνει μεταφορά προς την εταιρεία μας, αποστολή ξανά στον παραλήπτη και αντικαταβολή.