Λόγω κορονοϊού οι εργασίες για την νέα μας ιστοσελίδα πήγαν λίγο πίσω. Σε λίγο καιρό θα είμαστε έτοιμοι και ανανεωμένοι. Έχουν αλλάξει οι τιμές σε αρκετά προϊόντα μας, οι οποίες δεν γίνεται αυτή τη στιγμή να ενημερωθούν στην τρέχουσα ιστοσελίδα. Παρακαλούμε για οποιοδήποτε κωδικό σας ενδιαφέρει καλέστε μας στο 2103248530 ή στο τηλέφωνο του υποκαταστήματος 2103316518. Διαφορετικά μπορείτε να μας στείλετε email στο sales@silverunion.gr
el-GRen-GB
X
ΚΑΛΑΘΙ (0)ΚΑΛΑΘΙ (0)

Τα τελευταία 19 χρόνια η εταιρεία Silver Union δραστηριοποιείται στο χώρο του ασημένιου κοσμήματος στη χονδρική και προσφάτως και στη λιανική πώληση. Με επίκεντρο τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και κυρίως τις ανάγκες της γυναίκας για την προσωπική της εμφάνιση, η Silver Union διαθέτει μία μεγάλη συλλογή σε ασημένια κοσμήματα και ρολόγια και ένα μεγάλο εύρος τιμών έτσι ώστε να δίνεται η δυνατότητα στον καταναλωτή να διαλέξει το κόσμημα της επιλογής του.

Η Silver Union διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε ασημένια κοσμήματα που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη και κάθε προτίμηση. Μέσα από τις συλλογές της μπορείτε να βρείτε κοσμήματα και ρολόγια σε μοντέρνα, διαχρονικά αλλά και κλασικά σχέδια. Διαθέτοντας ένα μεγάλο εύρος τιμών μπορείτε να βρείτε προσιτές λύσεις για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας εύκολα και οικονομικα. Το τμήμα εξυπηρέτησης της εταιρείας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια που χρειάζεστε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσω email.

Με ένα ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων για τη χονδρική πώληση αλλά και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας για χονδρική και λιανική πώληση η Silver Union εξυπηρετεί περιοχές σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

Βρείτε το ιδανικό κόσμημα, αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο! Κάντε ένα υπέροχο δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα! Κάντε κάθε μέρα σας λαμπερή μέσα από τη Silver Union!

                                         

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Το όραμα της εταιρείας είναι να κάνει τη ζωή κάθε γυναίκας πιο λαμπερή με έναν οικονομικό τρόπο προσφέροντας μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων που καλύπτουν πολλές και διαφορετικές ανάγκες.

 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η αποστολή της εταιρείας είναι να να παρέχει στην αγορά ξεχωριστά ασημένια κοσμήματα, υψηλής ποιότητας που καλύπτουν τις ανάγκες καθώς και τις προσδοκίες των καταναλωτών. Επιπλέον η Silver Union στοχεύει να διατηρεί μία μακροχρόνια και αρμονική σχέση με όλα τα μέλη-εσωτερικά και εξωτερικά της επιχείρησης- που σχετίζονται με την εταιρεία όπως τους πελάτες, τους υπαλλήλους τους προμηθευτές κ.ο.κ. Βασική προτεραιότητα για τη Silver Union είναι η ανάπτυξη και διατήρηση άριστου περιβάλοντος εργασίας που στηρίζει την εσωτερική επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των υπαλλήλων.