Λόγω κορονοϊού οι εργασίες για την νέα μας ιστοσελίδα πήγαν λίγο πίσω. Σε λίγο καιρό θα είμαστε έτοιμοι και ανανεωμένοι. Έχουν αλλάξει οι τιμές σε αρκετά προϊόντα μας, οι οποίες δεν γίνεται αυτή τη στιγμή να ενημερωθούν στην τρέχουσα ιστοσελίδα. Παρακαλούμε για οποιοδήποτε κωδικό σας ενδιαφέρει καλέστε μας στο 2103248530 ή στο τηλέφωνο του υποκαταστήματος 2103316518. Διαφορετικά μπορείτε να μας στείλετε email στο sales@silverunion.gr
el-GRen-GB
X
ΚΑΛΑΘΙ (0)ΚΑΛΑΘΙ (0)

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, σας διαθέτουμε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  • Με αντικαταβολή μετρητοίς μέσω Γενικής Ταχυδρομικής ή μεσω Ταχυδρoμείου.
  • Με αντικαταβολή μετρητοίς και παραλαβή από την έδρα μας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, και έτσι να αποφύγετε τη χρέωση των μεταφορικών. Στη συνέχεια, προχωρώντας στο ηλεκτρονικό ταμείο, σας παρέχεται και η δυνατότητα της εξόφλησης-μετρητοίς- του τιμολογίου/ αποδειξης και παραλαβής του προϊόντος από την έδρα της εταιρείας μας. Αν η παραγγελία σας έχει τιμολογηθεί, ή έχετε ειδοποιηθεί τηλεφωνικά από το τμήμα πωλήσεών μας για τις λεπτομέρειες της παράδοσης, μπορείτε να παραλάβετε το προϊόν σας από το κατάστημά μας αυτοπροσώπως. Για την παραλαβή προϊοντος από το κατάστημά μας είναι απαραίτητο να έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή ηλεκτρονική παραγγελεία καθώς δεν επιτρέπεται η είδοδος στο χώρο της έκθεσης (για τους πελάτες της λιανικής πώλησης).

Επειδή το απόθεμα των προϊόντων ενδεχομένως να εξαντλείται χωρίς να προλαβαίνει να ενημερωθεί και η ιστοσελίδα, σας συστήνουμε μόνο τις δύο παραπάνω μεθόδους πληρωμής. Ακολουθεί πάντα τηλεφωνική επικοινωνία ή μέσω email για την ενημέρωση μη διαθέσιμου προϊόντος.